اعلام آمادگي 100 توراپراتور جهاني براي شرکت در همايش  توراپراتورها

به گزارش ميراث آريا( CHTN)، محمد شريف ملک زاده، صبح امروز در همايش هم‌انديشي تعامل سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با دانشگاه آزاداسلامي در راستاي توسعه پايدار صنعت گردشگري که در سالن علامه طباطبايي واحد علوم و تحقيقات برگزار شد، ضمن اعلام اين خبر افزود: صنعت گردشگري يکي از صنايع مادر در هر کشوري است و اگر بدانيم که صنعت گردشگري و هنرهاي سنتي باعث چه تحولي در جامعه مي‌شود، تمامي ارگان‌ها و سازمان‌ها براي توسعه آن با يکديگر همکاري خواهند کرد.

وي اضافه کرد:کشور ما با داشتن جاذبه‌ها و پتانسيل‌هاي فراوان در زمينه اطلاع‌رساني و معرفي خود ناتوان بوده است از اين رو در سازمان ميراث فرهنگي، شناسايي جاذبه‌ها در مرحله نخست کار قرار گرفت.

وي در ادامه با اشاره به فعاليت‌هايي که در دولت نهم در راستاي توسعه گردشگري انجام گرفته است، بيان کرد: توريسم با علائق ويژه از جمله سياست‌هاي سازمان براي تخصصي کردن تورها و آژانس‌هاي مسافرتي بود.

ملک‌زاده تصريح کرد: نگاه به گردشگر و گردشگري در کشور ما بايد تغيير کند و از اين رو دانشجويان رشته مديريت جهانگردي وظيفه حساسي برعهده دارند.

وي با اشاره به برگزاري دومين همايش فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در صنعت گردشگري گفت: برگزاري اين همايش تاثيري شگرف در صنعت گردشگري کشور ما خواهد داشت.

معاون گردشگري در پايان گفت: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع ستي و گردشگري آمادگي خود را براي تعامل با دانشگاه‌ و قشر دانشجو اعلام مي‌دارد./102

انتهای پیام/

کد خبر 1387082024